STAZA SREĆE ILI BOLA: Izaberi jednu i saznaj šta te čeka u LJUBAVI!

Niko ne zna šta će mu doneti ljubavna budućnost. Ipak, ljubavne staze mogu da nam otkriju da li nas očekuje sreća ili bol…

STAZA SREĆE ILI BOLA: Izaberi jednu i saznaj šta te čeka u LJUBAVI!

STAZA 1)

Ako ste izabrali prvu ljubavnu stazu:

Da će vam tokom narednog perioda biti lako svakako da neće. Međutim, vas očekuju negativna dešavanja samo kako bi posle toga umeli da cenite ljubavnu sreću. Ono što vas prvo očekuje jeste ljubavni kraj. Vaša veza će se završiti zbog toga što vi neke postupke voljene osobe nećete moći da oprostite i zbog toga će vam biti neopisivo teško. Ipak, vi ćete vremenom shvatiti da je za sve postojao razlog. A vi ćete to shvatiti samo zbog toga što ćete upoznati jednu jako kvalitetnu i divnu osobu sa kojom ćete započeti ljubavnu priču koja će biti osuđena na veliki uspeh. Vama bliska ljubavna budućnost prvo donosi veliki bol, pa vam posle toga donosi veliku ljubavnu sreću.

STAZA 2)

Ako ste izabrali drugu ljubavnu stazu:

Vi nemate razloga da razmišljate na negativan način o vašoj ljubavnoj budućnosti. Vi trebate da od nje očekujete sreću, jer će vam ona sreću doneti. Ipak, vas prvo tokom bliske budućnosti očekuju dešavanja koja će vas iznenaditi. Vas očekuju dešavanja koja će biti vezana za jednog vašeg prijatelja. Vi ćete uskoro moći da shvatite da vas jedna osoba koju dugo vremena poznajete ne gleda kao prijatelja nego da vas želi kraj sebe u vezi. Vas će to iznenaditi i vi u početku nećete ni pomišljati da toj osobi ukažete prliku. Međutim, posle određenog vremena vas očekuju dešavanja zbog kojih ćete vi odlučiti da toj osobi ukažete priliku. Na takav način ćete započeti vezu koja će biti osuđena na veliki uspeh. Vama će bliska budućnost doneti nepredviđena dešavanja, ali i brojne razloge za sreću.

STAZA 3)

Ako ste izabrali treću ljubavnu stazu:

Postoji nešto što vi ne želite da činite. A vi pre svega ne želite da živite nove ljubavne početke. Vi verujete da je se svaka vaša veza završila sa razlogom i zbog toga ni ne pomišljate da ponovo započnete vezu sa bivšim partnerom. Međutim, vi ćete to svakako učiniti tokom bliske budućnosti. Vi ćete to učiniti, jer će vas ljubav na razne načine iznenaditi.

Prvo će vas ljubav iznenaditi sa susretom sa osobom koju ste u prošlosti mnogo voleli, a ta osoba će se ponašati kako da nije prošlo mnogo vremena od vašeg ljubavnog kraja. Ta osoba neće uopšte kriti svoja osećanja. Čak naprotiv, ona će vam ne zadugo posle tog susreta priznati da vas nikada nije uspela zaboraviti i da vas želi ponovo kraj sebe.

Vi u početku nećete želeti ni da razmišljate o novom ljubavnom početku sa tom osobom, jer ćete se prisećati brojnih loših trenutaka kroz koje ste morali da prođete u prošlosti. Ali ta osoba aposlutno neće odustajati od vas i ona će zahvaljujući svojoj upornosti uspeti da vas ubedi da joj ukažete još jednu priliku.

Vama će bliska budućnost doneti novi ljubavni početak sa vašim bivšim partnerom. Međutim, vi ćete sa tom osobom započeti jako kvalitetnu vezu koja će imati sve preduslove kako bi se izborila za uspešnu budućnost.

Lajkujte nas na fejsbuku i ostanite u toku sa najnovijim dešavanjima!