Da li je Toma Panić ostavio trudnu Nadeždu Biljić? Pale maske: Evo odgovora!

Nadežda Biljić postavila uslov Tomi: “Ako želi da uđe u moju kuću moraće…” (VIDEO)

Još se premišlja da li će mu zabraniti da viđa dete

Pevačica Nadežda Biljić proživljava pravi stres otkako ju je nevenčani suprug Toma Panić prevario u rijalitiju Zadruga.

Iako je Toma aferu sa Paulom Hublin okončao, Nadežda idalje stoji pri svom stavu – da mu neće oprostiti. Ona čak ima i poseban uslov da nevenčanog supruga uopšte pusti u svoj dom.

“Da, da se testira na HIV, zato što je imao seks bez kondoma. Smatram da, kada imaš seksualni odnos sa bilo kim koga ne poznaješ, bez prezervativa, treba da se testiraš. Moraće da se testira i na Hepatitis C i na svašta nešto”, rekla je Nadežda za Telegraf pa otkrila da ga ipak idalje voli, na neki način.

“Naravno da ga volim i sigurno ću ga voleti narednih pet godina. Jer, ja imam 30 godina, ja sa tim čovekom imam dete i postoje prelepi trenuci u našoj vezi, o kojima on nikad neće pričati iz svoje sujete, da bi oprao sve ovo što je uradio. Počeo je sada da priča da će se vratiti ženi i detetu, e pa neće se vratiti ženi i detetu. Može da se vrati kući kod svoje mame, pošto je ona podržala njegovu novu vezu.”

Biljićeva je prethodno odlučila da Tomi zabrani da viđa njihovog sina Longa, međutim sada se ipak premišlja.

Nadežda Biljić postavila uslov Tomi: "Ako želi da uđe u moju kuću moraće..." (VIDEO)

“Za to se još uvek lomim, zato što mislim da moje dete nije zaslužilo da se ja prepucavam preko njegovog oca, jer će to sve da se odrazi na njega. Smatram da on ima potpuno pravo da viđa dete kao otac, ali sam isto tako rekla ako mi još jednom bude ušao u kuću pijan, agresivan, ili bilo kako, da ću morati da kontaktiram socijalnu službu. Sve dok bude bio normalan i dok bude bio civilizovan, moći će da vidi dete kad god to poželi. Moći će i da spava ovde, u sobi našoj sa svojim detetom, ja ću da spavam pored oca i majke. On može da spava pored deteta i da bude i deset dana u kući ako želi, nije problem”, rekla je Nadežda pa objasnila kako se osećala kada ju je Toma prevario.

“Jako sam se razočarala i sad čekam sa kojom će sledećom. Ne postoje reči koje bi opisale taj bol, tu izdaju i taj osećaj. U trenutku osetiš svaku emociju koja postoji na ovom svetu i to ti se menja na pet minuta. Uhvatiš sebe kako dolaziš do granice ludila i onda se trgnem i shvatim “Alo, ti si majka i moraš da budeš jaka zbog svog deteta”. Ja ne želim da zbog toga što je on ispao takav prema našoj porodici moje dete pati. Ja ću ovo preboleti, za godinu, dve, tri, pet deset, ali mu oprostiti neću nikada”, kaže Nadežda.

Lajkujte nas na fejsbuku i ostanite u toku sa najnovijim dešavanjima!